Home.
Despre Revista Travel Advisor.
Abonamente.
Publicitate.
Contact.
© 2018 SC ANIMACTION HUB SRL
S-a încheiat TÂRGUL de TURISM al ROMÂNIEI! 
10.000 de vizitatori și-au planificat vacanțele în cele mai frumoase destinații
Între 15 și 18 noiembrie 2018, în Centrul Expozițional ROMEXPO, s-a desfãșurat ediția aniversarã a Târgului de Turism al României.
10.000 de vizitatori au avut la dispoziție cea mai variatã ofertã pentru petrecerea timpului liber. Fie cã vorbim de locuri din România sau destinații exotice, Târgul de Turism al României a satisfãcut toate cerințele pasionaților de cãlãtorii.
215 companii au expus pe o suprafațã de 10.200 de mp, în creștere cu 36% fațã de ediția din 2017, și au întâmpinat publicul cu cele mai avantajoase pachete turistice: asigurãri de cãlãtorie și alte servicii complementare - transport, bilete de cãlãtorie etc. reduceri considerabile aplicate pachetelor de cãlãtorie cãtre destinații exotice; accesorii utile, unice, moderne și adaptabile, în funcție de tipul și scopul cãlãtoriilor.
Gradul de internaționalizare a celei de-a 40-a ediții a Târgului de Turism al României a fost de 17%, 17 țãri promovându-și zonele și obiectivele turistice: Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, România, Germania, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina și Serbia.
Menționãm cã aceastã ediție a Târgului de Turism a beneficiat de participarea oficialã a urmãtoarelor țãri: Bulgaria, Cuba, India, Indonezia, Palestina.
Promovarea turismului românesc a fost o componentã esențialã a târgului. ROMEXPO, partenerii sãi și agențiile de turism au acordat și la aceastã ediție o atenție deosebitã turismului românesc.
Zonele cu potențial turistic mare au fost promovate la târg prin intermediul consiliilor județene și locale, astfel încât publicul a avut ocazia de a afla informații diverse despre: peisajele fascinante ale României, din toate regiunile țãrii, despre istorie și valori culturale artistice și gastronomice din:
· județele: Arad, Argeș, Bacãu, Bihor, Brașov, Botoșani, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava, Vâlcea.
· orașele: Bãile Herculane, Botoșani, București, Dorohoi, Mangalia, Moreni, Piatra Neamț, Techirghiol, Vatra Dornei;
· comunele: Aroneanu, Copalnic, Cotnari, Drânceni, Mãnãștur, Tãtãruși, Tupilați.
Expozanții s-au prezentat și cu promoții speciale pentru petrecerea Sãrbãtorilor de Iarnã în zonele de munte din România.
De asemenea, în cadrul celei de-a 40-a ediții a celui mai mare eveniment de turism din țarã, pasionații de cãlãtorii au fost așteptați și cu oferte speciale la cele mai frumoase destinații din strãinãtate. Astfel, timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia sã se informeze și sã aleagã vacanțele sau cãlãtoriile care s-au pliat cel mai bine pe bugetele și stilul lor de viațã, cãtre destinații  precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania.
Mai mult decât atât, evenimentul a fost locul ideal pentru stabilirea și desfãșurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului.
Pe parcursul celui mai important eveniment de turism al toamnei, s-au desfãșurat 27 de activitãți conexe pe teme precum: dezvoltarea turismului de calitate și a bioturismului, sustenabilitatea în turism sau ce înseamnã turismul social.
Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primãvara și toamna, împreunã cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Naționalã a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și cu sprijinul: Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).
Pentru înscrierea la urmãtoarea ediție a Târgului de Turism al României puteți lua legãtura cu echipa de organizare.
Date de contact: https://www.targuldeturism.ro/contact-2/