Home.
Despre Revista Travel Advisor.
Abonamente.
Publicitate.
Contact.
© 2018 SC ANIMACTION HUB SRL
Primele târguri de Crăciun își deschid porțile la mijlocul lunii noiembrie și devin principala atracție pentru iubitorii de călătorii.
Dacă încă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de iarnă, dar vrei să călătorești în afara țării, târgurile de Crăciun pot fi o alegere inspirată. Din top 5 al celor mai spectaculoase târguri din Europa întocmit de European Best Destinations, iar trei dintre ele sunt ușor accesibile din România, chiar și fără multe planuri sau un buget generos.
Echipa FlixBus a realizat un top al celor mai frumoase piețe și târguri de Crăciun unde poți ajunge și fără mașină sau bilete de avion rezervate din timp. Bucură-te din plin de spiritul          
Cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din Europa. 
3 destinații în care poți ajunge ușor
Credit foto: FlixBus
sărbărilor și cumpără cadouri pentru cei dragi, în timp ce te asculți cele mai frumoase colinde într-o atmosferă festivă!

Cel mai frumos: Târgul de Crăciun din Zagreb, Croația
Târgul de Crăciun din Zagreb, capitala Croației, a devenit extrem de popular după ce a fost numit cel mai spectaculos din Europa de către European Best Destination în 2016, iar de atunci și-a păstrat întâietatea în fiecare an. Aici vei putea găsi și cele mai neașteptate locații în care să te bucuri de atmosfera festivă de sărbători. Poți asculta colinde în tunelul Grič în timp de admiri instalații 3D proiectate pe tavanul acestuia. Combinația specială de proiecții video și acustică incredibilă te vor transporta cu siguranța într-o stare magică.
La acest vei putea găsi obiecte artizanale, mâncare pe cinste la prețuri rezonabile, dar și numeroase activități distractive (patinoare, concerte).

Alegerea clasică: Târgul de Crăciun din Viena, Austria
Viena este una dintre cele mai renumite destinații turistice pentru cei care vor să petreacă sărbătorilor de iarnă departe de casă. Practic nu există listă a târgurilor de Crăciun care să nu recomande și Viena!
În această perioadă, întregul oraș capătă o atmosferă festivă memorabilă, cu lumini colorate, brazi împodobiți și activități pentru toată lumea. Cel mai vizitat târg este Vienna Christmas World, organizat în piața Primăriei, unde ajung anual zeci de mii de oameni.
În apropiere de Belvedere se desfășoară un târg de Crăciun, celebru pentru atmosfera barocă, în timp ce în Karksplatz te poți bucura de instalații de artă, muzică live și o selecție de alimente bio.

Cel mai aproape: Târgul de Crăciun din Budapesta, Ungaria
Pentru cei care vor să se bucure de unul dintre cele mai spectaculoase târguri de Crăciun, fără prea multe bătăi de cap, Budapesta este alegerea potrivită.
Târgul de Crăciun, care are loc la Bazilica Sfântul Ștefan din capitala Ungariei, a fost desemnat al patrulea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Acesta impresionează prin decorațiunile strălucitoare, luminile care împodobesc tot orașul și tarabele pline cu preparate tradiționale și vin fiert.
Ceea ce face târgul de Crăciun și mai special este abordarea socială: există puncte special amenajate pentru donații, dar și evenimente caritabile în fiecare an. Aceasta latură este dublată de atenția față de mediu prin introducerea farfuriilor și tacâmurilor biodegradabile. Pe fațada Basilicii Sfântul Ștefan are loc și o proiecție monumentală de lumini, pentru care vei avea nevoie de ochelari 3D.

În Budapesta poți ajunge cu autocarele FlixBus foarte ușor, mai ales dacă locuiești în apropiere de orașele din tării, precum Cluj, Orad, Arad sau Timișoara.

Despre FlixBus
FlixBus este o companie tânără furnizoare de transport pe distanțe lungi. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 300.000 de curse zilnice către 2.000 de destinații din 29 de țări. Fondat și lansat în Germania de trei antreprenori tineri, Jochen Engert, André Schwämmlein și DanielmKrauss, start-up-ul combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din birourile sale din Berlin, MÜnchen, Paris, Zagreb, Milano și Stockholm, echipa FlixBus, aflată în plină expansiune se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Partenerii de transport regionali, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare verzi FlixBus, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format dinfirme mici și mijlocii. Mai mult de 100 de milioane de pasageri au călătorit cu FlixBus de când compania și a început activitatea în 2013.